På middag

Sitter hemma hos Aline och Wilmer nu och spelar något Wii spel, äter godis och lyssnar på musik höhö. Har ätit en jättegod middag och en jääääättegod efterrätt bestående av frukt, choklad fondue och tårta! Tror att vi ska bege oss hemåt ganska snart men ville bara ge er en snabb update. Puss


A trip on the lake

Har just kommit in igen efter en sparkåkningstur (haha) Storsjön. Är egentligen ganska coolt för dom har skottat upp hela vägar där, några bilvägar, några skidspår och några där man kan gå, åka spark eller skridskor. Så där har jag spenderat någon timma idag. Vaknade ganska sent, eller väldigt sent hehe, tio i tolv, men vi har ju ställt fram klockan nu så jaja... Gick upp, åt frukost och sedan gick jag och mamma ut då. Mina systrar och pappa åker slalom idag med, men jag kände inte för det, är ju lite småsjuk också så jaaa. Ikväll ska vi på middag hos några kompisar här uppe och imorgon vet jag inte vad som händer. Ska i alla fall öppna mitt påskägg igen nu och sätta mig framför Once upon a time en stund, och sedan ta en dusch! Hörs :)
 

Denna dagen är över

Mådde kasst imorse, illamående, ont i huvudet, ont i halsen, ja, inte på topp alltså! Mådde inte bättre under dagen, snarare sämre, fick mer ont i huvudet och mer halsont ... Men, men, nu när jag har landat här i farmor och farfars hus, i källaren i min säng framför ipaden och påskägget känns allt okej i alla fall. Huvudet protesterar lite men kan i alla fall stänga ute det nu, och känns rätt gött att känna sig solvarm i huden och trött i benen, precis som på sommaren fast det är vinter, nu snackar vi! ;) Haha, ska inte med till skidbackarna imorgon i alla fall, utan ska ta sovmorgon och sedan ta sparken och åka lite på sjön med mamma. Men nu, sova! Godnatt

Jag och min syster, norarolandsson.blogg.se, charmiga som alltid!


Bil över Storsjön


Glad påsk

Godmorgon! Har just hoppat in i bilen fullt påklädd. Här är det ju riktig vinter, så vinterkläder på just när man börjat kunna använda lite tunnare kläder hemma. Usch, är ingen vinterperson, föredrar sommar och sol heeeeelt klart!

Ska i alla fall iväg mot skiduthyrningen nu, hyra skidor och sedan ge mig ut i backen, är inte taggad alls. Nej, när man vet att Yackie står hemma med ett svullet sår, hon hade börjat halta igår också, då vill jag helst bara hem och pussa på henne, men det är bara att bita ihop. Detta var ju ett väldigt opeppande inlägg haha, men hoppas att ni har en gladare påsk och njuter av solen! Kram


Renar längst med vägen


What about that?

Har ni något favoritmärke, (på hästgrejer/ridkläder)?


It's a hard knock life

Har inte haft något att skriva om idag, sov ju på hotell i natt och sedan vi åkte därifrån imorse har jag, fram till nu, endast suttit i en bil och kollat på "Once upon a time" på mobilen hehe ... Så ja, inte mycket att skryta med precis. ;)

Amie som tar hand om Yackie nu ringde förut och berättade att Yackie fått ett litet sår på höger bak. Hon haltar inte men ömmar och är lite svullen, inte bra. Verkar ju inte vara någon fara, och Amie har lovat att gå med henne och tvätta såret varje dag (tur att jag har henne!), men är ändå så typiskt att det ska bli så just när vi åker bort! Saknar redan Yackie dessutom!


21:12 och nu har vi just beställt middag


Är så sugen på en förändring

Vill verkligen, verkligen, verkligen göra om här på bloggen nu! Hoppas på att kunna ta lite nya bilder nu på lovet och har redan bestämt att färgtemat blir rosa, rosa, rosa, men lite med ljusrosa denna gången är planen! ;)


Sista dagen i skolan/första dagen på lovet

Hallo! Lite seg uppdatering hittills men har haft fullt upp. Vi avslutade projektveckan med att alla grupper redovisade sina arbeten och med att en jury gav jättesnälla bedömningar till alla haha! Det är nämligen en tävling, vem som vann får vi dock inte reda på förrän efter lovet. ;)

Efter skolan åkte jag och Ylva till ett café nära mig och satt och pratade i en timma, jättemysigt, och så kunde vi ju till och med sitta ute i solen! Sedan kom Donja och då var jag tvungen att gå hem höhö, ska ju nämligen packa och åka mot Jämtland idag! Åker snart och ska övernatta på hotell i natt, sedan ska vi bo hos farmor och farfar. Vara ute och åka skidor osv! :) Amie ska ta hand om Yackie och så kommer jag hem igen på tisdag. Resten av planerna för lovet är inte mycket att skryta med haha, men älskar att ha inga planer. ;) Ska i alla fall rida en långritt med Amie och Elin någon dag, och sedan bara passa på att njuta. :)


Looov


Slut på denna dagen

Så, "The host" premiären är avklarad! Har upptäckt att jag inte klarar av att kolla på bio haha, mina kompisar brukar alltid skämta om att jag fastnar i filmer och serier hur lätt som helst. När det dessutom är på storskärm och något som jag är så insatt i, denna boken var trots allt mitt liv ett tag! Haha, men filmen var bra! Dom hade lyckats bättre än jag trott den skulle bli. ;)

Ja, förutom bio då, har jag inte gjort mycket idag. Gick i stan, köpte en mössa, jobbade på projektarbetet, men allt det vet ni ju redan! :)


New in


Bio och stan

Idag är ingen stalldag, utan idag ska Y få vila och mamma ska åka och mocka åt henne! Jag däremot ska till skolan, stressa klart projektarbetet och sedan ska jag gå i stan och försöka hitta en mössa, är så shoppingsugen, men ska försöka spara lite pengar, känns alltid roligare att ha 2000 kr på kontot en gång, än 100 kr jämt! Sedan efter stan ska jag hem, äta något, och sedan iväg på bio, premiär av "The Host" med några kompisar! Ääääälskar den boken (genom dina ögon), seg i början, men bäst när man kommit in i den! Så är grymt taggad på att se den. :) Det är min dag. Puss


Ja, vilken Anki?

 

Svar: Jag har ridit för Anki Tifelt nu två gånger! Hon är utbildad på Strömsholm och är godkänd B-tränare. Hon har själv tävlat upp till Grand Prix på två hästar, och dessutom utbildat flera hästar upp till svår dressyr. Hon är grym! Hittade infon här -> http://venerod.se/tjanster/privatlektioner.php


Dagens √

Kom till stallet 40 minuter tidigare än jag brukar, och red Yackie kortare än jag brukar, ändå åker jag hem samma tid! Hade först tänkt skynda mig och hinna med en buss tidigare, men nej, skynda är inget för mig höhö ;) Så utnyttjade tiden och var extra långsam istället!

Började med att mocka åt både Yackie och Bess, inte för att Amie bad om det eller så men hon lät döende (hon är sjuk haha) i telefon så om hon skulle dö skulle det ju vara fint att jag mockade åt henne, right? Haha, men dö helst inte Amie! ;) Sedan tog jag in båda hästarna, pysslade med Y och red en halvtimma typ. Red igenom programmet en gång osv. Sedan blev det bara så att jag satt upp på min kompis häst och red några varv. Dom höll på att prova sadlar och så där och hon som äger hästen red sin andra häst så då fick jag hoppa upp och känna lite (två hästar, lyxigt huh?) ;) Var i alla fall jättekul! Tanken är väl att jag kanske, kanske, kanske ska rida den hästen efter Y, hade i alla fall varit grymt!

Så mycket mer har inte hänt för mig idag, how about you guys? :)


En dag närmare lov

Godmorgon! Denna dagen ska spenderas ungefär som igår, skola och projektarbete, och sedan stallet, men idag ska Yackie få gå lugnt. Ska rida henne i alla gångarter men en kort stund bara så hon får röra lite på sig, så är planen i alla fall! Sedan stretching och reda ut hennes svans.

Inga planer för kvällen, utan ska hem och sova typ haha, och klippa mig. Well, well ha en bra dag!


Min häst är bäst ♡

Har nyss kommit hem från stallet och ska strax in i duschen! Red ju för Anki idag och Yackie skötte sig som hon ska! Tog lite längre tid innan hon släppte igenom denna gången om man jämför med förra gången jag red lektion för henne, men när hon väl släppte blev hon så fin! Speciellt i galopperna. Galopperade på fyrkantspåret och la in en volt vid mitten av spåret och kunde verkligen känna ryggen höjas under mig, samma sak stunder av traven! Så sjukt kul och Anki sa att hon såg väldigt trevlig ut när hon gick bra.

Blev i alla fall ett riktigt träningspass! Blev riktig svettig, hon är på mycket om benen och yttertygeln, och efter en kort stund var mina ben spagetti, men det är jättegött faktiskt, gillar känslan när man just har tränat. ;) Ska låta er sova nu, pöss


Åmajgad

Har just sett klart senaste avsnittet av Revenge, gaaaaah exciting! Älskar den serien, mina två favoritserier är helt klart The OC (vad annars liksom?) och Revenge! I båda serierna är det sjukt härliga karaktärer, Nolan Ross, Emily Thorne, Seth Cohen, Marissa Cooper, vad mer kan man begära liksom? ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Tänkte i alla fall köra en ny grej här på bloggen, SERIETIPS! Känner att jag skriver lite om diverse olika serier lite då och då, och då är det ju lättare att hänga med om man har lite koll på vad serierna handlar om. Dagens serie blir i alla fall Revenge. Får se om jag skriver om någon mer i framtiden. ;)
 
Handling: Det handlar om Amanda Clarke, en ung tjej som spenderat hela sin uppväxt hos fosterfamiljer och på olika barnhem. På grund av att hennes pappa blev dömd för en terrorattack han aldrig begick, och hamnade i fängelse. I fängelset dog han sedan. När hon kommer ut ur ungdomsvården bestämmer hon sig för att hämnas på de som satte dit hennes pappa, eftersom han var oskyldig, och hon byter då namn till Emily Thorne.
 
Karaktärer: De man får följa i serien med en gång är Emily Thorne (Amanda Clarke under sitt nya namn), Nolan Ross (som jobbade för Emilys pappa och vill hjälpa henne), familjen Greyson (en väldigt rik familj som satte dit Emilys pappa) och Ashley, som jobbar hos the Greysons. Sedan kommer det hela tiden in nya karaktärer under seriens gång. 
 
Se den! 
 

Projektvecka

Nu är det bara en vecka kvar till påsklov här i Göteborg, och den sista veckan är en projektvecka så man kan säga att vi börjar varva ner redan nu, eller åtminstone bryter rutinerna litegrann, så det är gött! Förutom skolan idag så ska jag ju även rida min efterlängtade lektion för Anki, ska bli riktigt spännande, kände så stor skillnad sist, men Yackie har ju humör och kanske beter sig helt annorlunda idag? Well, I'm about to find out! Ska i alla fall linda och göra henne extra fin! ;)

Det är väl ungefär så min dag ser ut, en ganska vanlig dag med andra ord, skola och stall. ;)


Godnatt bloggis

 
Har alltså varit en lugn dag idag. Stack iväg till gymmet med Nikita som plannerat, men kände mig inte helt frisk, är lite småförkyld, det märks inte av annars men när jag började köra intervaller kom det fram och blev snorig och trött väldigt snabbt. Så tog det lite lugnare, har i alla fall spenderat 1,5/2 timmar där idag, och det i sig gör mig lite mer positiv till allt haha, känns alltid jätteskönt efter man har tränat! Kom hem och slängde i mig sallad, går ju igenom kroppssystemet snabbt så då var jag ändå hungrig till middagen. Gud vad mycket jag berättade om gymmet, det var ju onödigt, aja cred till er som tog er igenom det utan att somna ... ;) Hehe! Resten av dagen har spenderats här hemma i soffan med nyttigheter, tackade till och med nej till kaka tidigare woooohooooo, jag är inte mig själv idag, men känns ju rätt härligt att ha en dag när man faktiskt inte är sötsugen alls, det borde jag njutit mer av för sådana dagar kommer nog inte tillbaka, inte för mig i alla fall. ;) 
 
Sedan hörde jag att det var våffeldagen idag också? Och inte en enda våffla har jag ätit, fyskäms! Men får ta igen det så snart som möjligt ;) Oj vilket matinlägg det blev, haha, ha det bra! Puuuuuuuusssssss

Vilken höjd är en sockerbit?

 
Svar: Jag tror att ett stående sockerbitshinder ligger på ungefär 65 cm, när en bom ligger på då, och en liggande sockerbit är kanske 1 dm lägre? Någon som vet säkert? Ni får rätta mig om jag har fel höhö. ;)

Ovisade ...


En ledig dag

Har inte mycket planer för idag och det är ju på sätt och vis skönt, men ska i alla fall dra mig iväg mot gymmet vid fyra så att jag får gjort nååågonting, då kan jag slappa för fullt resten av dagen inomhus utan att få dåligt samvete över det! Ni har ju redan fått bild på min gormé-frukost, jag är vanligtvis inte den som orkar fixa så mycket kring frukosten, äter det som finns liksom och är för trött för att anstränga mig hehe ;) Men känner på mig att idag blir en hälsosam dag, är på det humöret!

Skulle gärna ridit också, men det ska Nora göra idag och sedan ska de även kvällsfodra, och imorgon är det dax för något jag sett fram emot lääänge nu! Andra träningen för Anki, wiho! Har ni några söndagsplaner?


Breakfast


Slut på earth hour


I might as well jump. Jump!

Emma & Yackie hoppar ett av hindrena, det andra skymtas i hörnet.
 
Jag & Yackie travar på spåret ;)
 
Jag och min kusin hoppade över delar av gymnastikuppvisningen och åkte till stallet istället, så att det inte skulle bli så sent. Fick guida henne genom stan och till stallet där jag trodde det skulle vara mycket folk, men icke, två personer åkte därifrån när vi kom vid fyra och sedan var det nästan helt tomt hela tiden. Jätteskönt faktiskt! Det gjorde också att vi kunde ställa fram lite hinder när vi red, så Emma (kusin) fick hoppa några språng med Y och så red jag bara en stund på slutet, skrittade henne tills hon lugnat ner sig efter hoppningen och red igenom programmet en gång, gick bra, Yackie var väldigt mjuk i munnen trots att hon var lite uppe i varv efter hoppningen! Tror i alla fall att både hon och Emma tyckte det var kul, Emma är ju i grund och botten hoppryttare och Y är ju faktiskt hopponny i grund och botten hon med, även om hon stannar en del nu på äldre dar haha. ;) Kommer man lite fel är hon inte den som lägger in ett extra språng, utan hon stannar hellre.
 
Har i alla fall avslutat kvällen nu med hemmagjord glass som vi slängde ihop tidigare, nästan lika gott som Ben & Jerry höhö. ;) Ska väl ganska snart gå och lägga mig, är så sjuuuuuukt trött, fattar inte varför men aja. Sedan imorgon tror jag att jag ska shoppa lite, eller är i alla fall sugen på det. Hörs då, puss

Idag

09:00, upp och hoppa, äta frukost osv
10:30-12:00, handlat och gjort hemmagjord marshmellowsglass som ska ätas ikväll!
12:00-12:20, fika
12:30-17:45, Thea (min minsta syster) har gymnastikuppvisning...
17:45-20:30, stallet med min kusin som ska få rida Y litegrann
20:30 och framåt, hem och äta middag, prata med släkten, äta glass och sova

Ja, nu kan ni hålla koll på vad jag gör under hela dagen, som sagt, en hektiskt dag och Theas uppvisningen hållet på ett bra tag! Blev lite ändrade planer med stallet, skrev ju förut att jag skulle äta frukost och sedan åka mot stallet, men tar Y ikväll istället! Puss


Hektisk dag framför mig ...

... men just nu springer jag runt i min one piece här hemma, ska snart äta frukost och sedan åka mot stallet! Vi hörs om en stund ;)


Godnatt zZzZ

Jag och Amie hoppade upp på Y och Bess uppepå täckena och skrittade ut en sväng, Amie vände efter en ganska kort stund men jag fortsatte en bit och Yackie tyckte det var roligt, tror jag i alla fall. Hon hade öronen spetsade och traskade på i full fart, haha goseponny!

Planerna imorgon är lite oklara, vi håller på att diskutera dom nu, men berättar mer om det imorgon!

Hoppas ni har en mysig fredagskväll! Godnatt, sov gott :)


Atm


Usch och fy

Hittills har denna dagen inte varit min bästa, uääh, det enda positiva är att Amie också ska till stallet och att vi båda hamnade på samma buss, tajming? Oh ja! Förutom det har jag haft ett matteprov, som gick S-K-I-T ... Svarade inte ens på de två sista frågorna, eller försökte men nej, usch, det glömmer vi nu! Någon av er som gillar matte? Grattis isåfall hehe ;)


Äntligen haha!

Har säkert skrivit det, men jag har ju trott att det är fredag varje dag nu denna veckan, och alla dagar förutom idag har jag blivit besviken! Har inga planer förutom stallet efter skolan, och sedan hem och träffa min moster och kusin som är här i helgen. ;)

Är en clinic idag på min ridklubb, för Mads precis som sist, och både manegen och paddocken är uppbokade, som parkering och som ridbana då! Så om jag ska rida får det bli ut, gör inte mig så mycket och tycker ju det är kul att klubben annordnar sånt. :) puss


Ridning i paddocken

Hann inte till stallet innan hoppträningarna drog igång så fick rida så gott jag kunde i paddocken. Yackie var ganska mjuk i munnen och gick inte mot hand, men hon var väldigt pigg och det släppte aldrig riktigt. Aja! :)

Har förresten just sett klart senaste PLL avsnittet, sjuuuuuukt spännande, nu börjar PLL komma back on track igen, det har varit lite B ett tag förut, men nu känns det bra igen höhö! Förutom då kollat Pretty little liars idag har jag fixat mitt ID-kort, varit hos västtrafik och allt det andra jag skulle göra. Dagen var inte så slapp i skolan som jag trodde den skulle bli, utan två nya projekt drog igång och ett riktigt stort i SO som kommer hålla på fram till sommaren. Hatar att veta att man har myyyyycket framför sig. ;) Well, ska gå och sova nu! Puss


Sunshine not snow

Inlägget försvann, så jag försöker igen. Idag är en helt vanlig skoldag, och till skillnad från igår har jag inga prov, inga läxor och så är det sol ute, hoppas på att vädret håller sig såhär imorgon också, för läx- och provlöst är det inte imorgon, tyvärr, aja, snart helg!

Ska antagligen rida idag, eller det beror på om min syster är sjuk eller inte framåt eftermiddagen, hon brukar alltid rida på torsdagar men om hon är sjuk så är det ju ingen idé. Förutom stallet då ska jag till västtrafik och visa upp ett spårvagnskortintyg och hoppas att dom sänker mina böter, har typ tappat bort mitt spårvagnskort så ja ... Sedan ska jag till banken och hämta upp mitt ID-kort också, och kanske stannar jag i skolan på en extra matte, inför provet imorgon. Ska klämma in senaste avsnittet av PLL också, säsongsavslutningen, spännande ju! Även försöka uppdatera bättre än igår, höreeeeees


Denna dagen

- stressade till skolan
- skoldag, matlagningsprov och gjorde klart en gympainlämning -äntligen!
- buss till stallet, har tappat bort mitt spårvagnskort, kom på kontrollanter och fick böter, wiho
- uteritt, kallt men mysigt höhö
- hem igen
- duscha, äta, titta på tv och snart, sova

Hur har eran dag varit?


Uteritt i snön

 

Har planer på uteritt med Amie idag, i snön haha! Men det är ju faktiskt ganska mysigt. Så ska snart av bussen, göra iordning Y, rida, fixa mat, mocka, sedan hem och slappa! As skönt! Orkar inte skriva så mycket atm, puss


Kolla vad som hamnade i min brevlåda idag


Inte enligt planerna

Hade tänkt öva mycket sidvärtsrörelser, öppnor och slutor, skänkelvikningar osv. Blev inte alls så, Y var lite stark och bet fast lite i höger så jag började bara värma upp på volterna och på spåret, hon var ganska så sammarbetsvillig och bra i temperamentet, kunde sitta ner i traven utan att hon försökte springa ifrån mig trots att jag red med ett spö i handen hela tiden för att få henne lite mer på bakdelen, ett litet pet, eller bara ha det i handen, kan faktiskt göra stor skillnad på Y! Hon höll dessutom formen ganska så bra idag, på både volter och fyrkantsspår. Dock blev hon väldigt springig efter galopperna och gick lite mot handen.

Försökte mig även på att rida igenom programmet inför Bohuscupen, gick faktiskt helt okej! Red igenom det en gång först, och vägarna blev inte bra, behöver jobba på dem, men däremot hennes högergalopp blev hur fin som helst! Även ut på spåret höll hon formen och var riktigt maffig, så det var kul. Sedan andra gången jag skulle rida programmet blev hon lite stark, hon var lite trött så jag utmanade väl ödet litegrann. ;) Så fattade bara galopp, red in på en mindre volt och saktade av så fort hon blev mjuk i munnen igen, så fick det räcka där.

Känns i alla fall inte som vi står still längre, utan vi kommer ändå någonstans, även om det är kortare stunder, varje pass nu! Längtar jättemycket efter nästa Anki lektion, på måndag!


Min ponny är charmig

Nike skickade några bilder hon hade tagit på Yackie igår när hon stod i gången haha! Älskade häst, ibland tar hon fram sina snyggaste sidor, eller vad säger ni? Haha, fick mig i alla fall ett gott skratt! :D


Bara tisdag?

Känns som att det borde vara typ torsdag i alla fall, men nej, veckan har bara börjat!

Sitter på mitt rum och väntar ut tiden atm, ska snart iväg till spårvagnen, skolan, nationella proven i NO. Kommer inte gå bra, har läst igenom lite olika saker inom fysiken, men det är svårt och mitt huvud verkar inte vilja ta emot någon fakta just nu hehe. Nu är jag i alla fall säker på att jag inte ska välja Natur på gymnasiet sedan. ;) Efter skolan sedan ska jag till stallet och rida Y, hon ska få jobba igenom sig, sedan så får svårighetsnivån komma efter bådas humör och lust, det är min plan!

Men vi hörs senare! Kram


Just hemkommen

Kom just ut ur duschen efter två timmar på gymmet, körde intervaller i en halvtimma sedan lite styrka och så gick jag en stund på löpbandet i uppförsbacke i slutet. Intervallerna var i alla fall sjuuuuukt jobbigt, verkligen! Hittade tipset på internet, någon intervju med en Victoria Secret tränare, och ja, intervaller är något jag rekommenderar! En minut ge allt, två minuter powerwalk, osv. Blev riktigt svettig, kändes faktiskt riktigt sköööönt!

Nu ska jag i alla fall försöka återgå till pluggandet, NO och franska, wiho! Inte mina starkaste ämnen precis ... Men, men, vad gör man? Vill ju ändå lyckas i framtiden och bli rik HAHA! Okej, det var seriöst egentligen, vem vill inte? Ska försöka gå och lägga mig i tid ikväll också, för en gångs skull. :) Kramis på er


Ännu en vecka

Måndag - Plugga och sedan gymma med Nikita
Tisdag - Rida, hårdträning för Yackies del, skänkelvikningar, öppnor och slutor, men främst jobba på hennes ställning så får vi se hur långt jag kommer!
Onsdag - Rida, hur/var/när vet jag inte än!
Torsdag - Kanske stanna kvar extra i skolan och jobba matte istället för att plugga hemma, och sedan gymma med Agnes och Olivia, kaaaanske.
Fredag - Uteritt (fredag eller onsdag, när det är fint väder bara)
Lördag - Dressyr i manegen, kanske bommar och markarbete?
Söndag - Inga planer


4 prov denna veckan

Idag blir en ordentlig pluggdag, har två prov imorgon -ett nationellt (NO), och ett franskaprov. Sedan har jag ett matlagningsprov på onsdag och ett matteprov på fredag. Roligt, roligt! Känns helt okej i alla fall, har ganska bra koll på matten och behöver ju inte plugga till matlagningsprovet. Ska inte ha för höga krav på NO provet heller ... Så ja, satsar på franskan imorgon helt enkelt haha!

Yackies vilodag idag, vet inte vem som åker och fixar i stallet men om jag blir klar med franskan kanske jag åker med? Det löser sig nog! Hur ser eran dag och vecka ut? :)


VILL. HA. SOMMAR.


Söndagar, veckans kortaste dag

Hittills denna dagen har jag inte gjort jättemycket, har städat och planerat lite kring mitt rum, vill verkligen göra om, men får räcka med en liten förändring, - ta ner en hylla och sätta upp en annan är väl planen. Även byta ut en fåtölj! Sedan har jag även varit på Frölunda torg med min syster, och nu sitter jag i soffan och ska plugga lite inför mina prov på tisdag. Kanske inte den roligaste dagen med andra ord, men Frölunda med Thea var i alla fall mysigt! ;)

Vad tyckte ni om filmen jag la upp igårkväll? Hiss eller diss? Något som man borde göra igen?


Hemlis -avlsöjad, detta är vad vi hållit på med!

 

Uteritt i solen

Var riktigt soligt tidigare idag när jag och Amie stack ut på en långtur. Red på de anlagda ridvägarna och underlaget var faktiskt bra nu! As skönt, så vi tog en lååång galopp på den berömda raksträckan haha, Y blir taggad så fort man kommer dit nu för tiden, hon vet vad som gäller! ;) Sedan la vi även fram några pinnar att hoppa över, var lågt, finns inga direkta hinderstöd där ute haha, men det blev några skutt och det är ju alltid kul! :) På hemväg blev Y lite väl taggad och  sparkade bakut ett par gånger, och hon lyckades toucha Bess en gång, men ingen allvarligt som tur var. Hennes tävlingsinstinkter kommer verkligen fram utomhus hehe!

 

Ska i alla fall hem nu, ta en vaaaarm dusch, äta upp min B&J och sedan fixa lite med hemlisen, vi får se hur det går hehe!


Projekt X

Ja, jag och Amie har lite kreativa planer för dagen som jag inte delat med mig av än, några gissningar? Kanske kommer upp här ikväll, vi får väl se ... ;) Håller det hemligt tills vidare!


Lördagsmorgon

Äntligen helg säger jag bara! Sitter fortfarande ihopkrupen i sängen och kollar på en serie, och har planer på att göra det en timma till ungefär! Sedan ska jag till stallet också, ska rida ut med Amie. Tror vi tänkte lägga fram lite kvistar att hoppa över och ja, jag tänker bara släppa kraven på Yackie och se till att hon har det kul. Är gött med sånna dagar då och då! ;)

Vad händer för er idag då? :)


Denna dagen

 
Är ju som sagt sjuk, mår lite bättre nu, men det går i vågor, just nu slipper jag i alla fall illamåendet och magontet, har bara liiiite huvudverk kvar, men jag antar att man kan leva med det. ;) Dagen har mesta dels spenderats i soffan framför ipaden och "Once upon a time", faktiskt ganska spännande serie, inte så "serieaktig", utan känns lite som en väldigt lång film. I alla fall sevärt! Sedan har jag även åkt en sväng till vårdcentralen och tagit första sprutan mot livmoderhalscancer, slängde på mig mina boyfriend jeans och fotade lite när jag mådde som bäst under dagen, och sedan vidare till stallet bara för att mocka. Snälla Nike i mitt stall rider Y idag, hon skrittar bara sin ponny för tillfället så nu när jag är sjuk och inte kan rida så var det ju bra för oss båda att hon kunde ta Packsie, första gången hon rider henne, tror hon var lite nervös, men hon är grym så det löser sig ju, och Yackie är ju ingen avslängtarkung haha! ;D 
 
Nu ska jag i alla fall tillbringa resten av kvällen i soffan och bara slappa, äta upp min glass kanske och se till att vara fullt frisk imorgon! 

Längtar redan!

 
Längtar en massa till i sommar, då ska vi nämligen åka till Santorini, Grekland! Är ju ett tag kvar men gud vad kul det ska bli. Kommer fota en massa och springa runt på perfekta stränder, sitta på varma uteserveringar och bara allmänt slappa, kommer bli underbart med andra ord. Har aldrig varit i Grekland förut, och det är ett land jag faktiskt velat åka till länge, det klara vattnet och vita husen, det verkar så fint! Någon som varit där?

Sjuk

Inviger ännu en ny serie (är ju i kapp/sett klart på alla nu), Once upon a time, har verkligen inga höga förväntningar, tror jag har sett de serier som faktiskt är bra nu haha! Ska även äta upp chokladpengen från London! ;)


Well, well, well

Blev ett dressyrpass som planerat. Yackie var genomsvettig efteråt så jag antar att det kan räknas som hårt haha! Var i alla fall bra eftersom hon bara blev lite longerad igår och vilade i förrgår. Lindade henne också så hon var snygg, snygg, snygg när jag red! ;)

Gick bra, hade hoppats på ännu bättre om jag ska vara ärlig, tror dock att det hade kunnat bli hur bra som helst om jag bara hade orkat vara på Y med innerskänkeln mer, och lyckats komma ihåg mer av det som Anki sa sist. Blev i alla fall en väldigt fin vänstergalopp på slutet på rakspår, i hennes svåra varv till och med! Även om jag inte orkade hålla ihop henne alla gånger, som jag måste. Hon kräver så sjukt mycket ridning, på ett lugnt och konkret sätt. Idag var jag trött, så blev lite väl passiv. Aja, är nöjd ändå. Skulle dock vilja rida för Anki varje dag mähä! ;)


Ready


Hårdkörning

Sist jag red var lektionen i måndags, känns som att det var en evighet sedan. Har ju varken kunnat rida tisdag eller onsdag på grund av allt plugg. Yackie har gått lugnt båda dagarna, så idag blir det hårdkörning. Först mjukgörande, sedan mycket på fyrkanten, skänkelvikning in på mitten, volt, skänkelvikning ut på spåret igen osv. Men ska börja bara med att få henne helt lösgjord och ta det i den takten det kommer, vi får se hur långt jag hinner helt enkelt.

Ska hälsa från Hatice! Puss ;)


Snart torsdag

Godnatt bloggen! Har spenderat dagen delvis på ett café med några goa tjejer, vi pluggade lite och sedan fortsatte jag pluggningen på egen hand här hemma. Har so prov imorgon, är lagom taggad hehe. Är desto mer taggad på ridningen!

Ska bli ett bra dressyrpass imorgon. Ska försöka jobba igenom henne som sist jag red lektion, och avsluta med perfekta skänkelvikningar och bibehålla formen på rakspår och i gångartsskiften (<- kan man säga så) haha, eller det är i alla fall målet. Sikta mot solen så når du stjärnorna, right? Puss & kram


Hemkunskap


Ännu en dag dränkt i skolböcker

Även idag har jag bara en plan: plugga. Kul! Har so prov imorgon och har faktiskt inte haft så mycket tid till att börja tidigare, så ska verkligen försöka ta vara på all tid jag har idag och råplugga tills jag får in allt i huvudet hehe, det är ekonomi vi har prov på och jag tycker det är så sjukt tråååååkigt!

Imorgon ska jag i alla fall äntligen till stallet och rida, slippa sitta inne och läsa på om onödiga grejer och komma ut och göra något. Slipper helst två pluggdagar i rad, men ibland måste man, det är bara att bita ihop. Hörs senare! Kram


Norarolandsson.blogg.se

 

Tävling om en body mist från Victoria's Secret på min lillasysters blogg, hon köpte hem 8 stycken från London bara för att kunna ge bort till kompisar och lotta ut en på bloggen. Det är helt gratis att vara med, läs mer på hennes blogg -> norarolandsson.blogg.se!

Fick själv en och kan lova att dom luktar uuuuuunderbart! Mycket svagare än en vanlig parfym, vilket jag gillar, tycker faktiskt det luktar godare med en svag doft på tjejer än en stark och tillgjord. Aja, var med i tävlingen nu bara! 


Önskemål?

Vill blogga men jag vet inte om vad. Det är nästan det värsta ju, blogglusten är på topp men man har inget att skriva om. Så typiskt att jag känner mig extra taggad på bloggen den dagen jag faktiskt inte ska göra något, förutom läsa på om hållbar konsumtion, och jag tror inte ni är så intresserade av det? Eller? ;)

I alla fall, skulle uppskatta jättemycket om ni kom med tips/förslag/önskemål kring vad jag ska skriva om! Vad vill ni ha mer av? Vad saknar ni på bloggen?


Godmorgon!

Var krångel med spårvagnarna, eller en spårvagn hade stannat vid min hållplats och blockerade alla andra vagnar så det stod en rad av spårvagnar bakom varandra, och ingen kunde köra. Så fick hitta en alternativ resväg och nu sitter jag äntligen på rätt spårvagn mot skolan!

Denna dagen kommer bara gå åt till att plugga, har ett hemkunskapsprov imorgon och ett SO-prov i övermorgon, så jag behöver verkligen sätta igång o plugga nu. Troooor att Yackie vilar idag, och så rider min lillasyster henne imorgon. Så kanske jag tar torsdag? Jag vet inte riktigt hur det blir denna veckan. Är i alla fall riktigt taggad på att rida nu efter att det gick så bra igår, vill se om jag kan få till det lika bra utan tränare!


Träning för Anki Tifelt

Träningen idag gick super! Gjorde bara basic stuff, volter och rakspår med mycket fokus på ställningen.

Började rida fram och Yackie var jättestel, tvekade på om hon gick rent en kort stund, så stel var hon, men provade trava lite och då släppte det. Inte konstigt att hon var stel med tanke på att det var -14 grader här idag, och kan ha varit ännu kallare i stallet då det ofta är det där Y står...? I alla fall skulle jag kunna beskriva Anki med ett ord; G-R-Y-M! Som sagt, vi gjorde inget avancerat, vilket jag personligen tyckte var bra. Jag känner att, efter Blomme, behöver jag börja om lite, för B kunde man inte rida som andra hästar. Så behöver en noggrann tränare som börjar från grunden om det behövs, men inte är långsam eller passiv. Tycker att Anki passade bra in på mina krav. Anki var på, och lite sträng, men på ett väldigt schysst och bra sätt. I slutet fick jag en stor wow-känsla, för på slutet behövde jag inte göra mycket, utan höll ihop händerna och korrigerade lite med skänklarna och Y gick hur bra som helst, hon var riktigt lösgjord. Hon höll formen långa stunder och jag kunde rida på fyrkanten utan att hon blev stark eller springig, eller för den delen släppte formen. Galopperna blev också väldigt bra och ja, jag känner att vi, jag och Y, är påväg åt rätt håll. Tack Anki för den pushen! Det behövs ju ibland. ;)

Nu gäller det bara att komma ihåg det hon sa och rida ännu bättre nästa gång! Puss & godnatt /I


Well, I just happens to have the best sister


Mår inte bra

Har jätte -och då menar jag verkligen jäääätte- ont i magen, mår illa och känner mig allmänt konstig. På väg att bli sjuk? Hoppas inte det! Har bestämt mig för att vara frisk så jag kan träna med Y ikväll.

Ska nämligen träna för en ny tränare idag, Anki Tifelt heter hon, och hon verkar grym! Jag är faktiskt ganska nervös. Hon tränar flera på mitt stall som tränar och tävlar på Msv A nivå hehe.. Ska i alla fall bli jättekul, tror det blir lärorikt också! Därför får jag ju absolut inte vara sjuk just idag. ;)


Yackie goes bananas

Vilken är eran favoritbild? Själv gillar jag speciellt bild nummer 3, det är hennes klassiska uttryck, sockersöt och nyfiken! Älskade ponny. På dessa bilder visar hon flera av sina sidor, söt, nyfiken, vacker, energisk osv. 
 

Fikar med Amie


I guess, you just mean a lot to me

Bilder av Amies.blogg.se
 

12:18

↑är klockan och jag är påväg hem från stallet, trots att dagen just börjat. Morgonpigg idag! Vaknade konstigt nog av mig självt redan vid sju, somnade om och vaknade igen vid åtta. Sedan skjutsade snälla pappa mig till stallet så jag var där strax efter nio. Låg ni och sov då eller var ni också uppe tidigt idag?

Släppte i alla fall Yackie i manegen som planerat (har jag sagt att jag skulle göra det?), och jagade runt henne lite tills hon självmant kom in till mig. När hon stannade upp och övervägde att gå in till mig, men valde att inte göra det, så smackade jag på henne och när hon kom in till mig belönades hon med godis. Det var jätteeffektivt, och i slutet när någon kom in för att kratta litegrann så fortsatte jag ha Y lös men hon följde mig som en hund när jag bytte varv och gjorde halt. Hon verkade i alla fall tycka det var jättekul att få springa av sig lite, så fort jag släppte henne rusade hon iväg haha, har lite bilder som kommer upp här senare från hennes lilla kapplöpning i början.


Black Bess & Greaty

Säger namnen där uppe er något? Well, dom borde inte säga er så mycket, med tanke på att alla säkert inte har hört dem förut. Black Bess är alltså Amies häst, Bess kallas hon även, wooppaaaaa. Greaty då? Det är Yackie! I hennes pass och på tdb heter hon Greaty och det var det hon döptes till när hon föddes, men på ranchens döpte de förr om hästarna efter ålder, så alla hästar födda 1990 skulle ha ett namn som börjar på Y osv. Greaty blev Yackie. Vad tycker ni är finast -Yackie eller Greaty? Personligen tycker jag nog att Greaty är "finast" eller, haha mer fisförnämnt om ni fattar vad jag menar? Låter lite som en fin dam. Yackie kommer nog alltid vara Yackie för mig, men det är ändå lite roligt att hon har två namn. Det är inte alla som kan välja vad de vill kalla deras häst!
 

Helgmiddagar

Brukar jätteofta ta fram kameran så fort jag ska äta och ta några bilder, men lyckas nästan aldrig få upp bilderna här på bloggen. Känns liksom segt att sätta på datorn bara för att redigera lite matbilder haha! I alla fall bestämde jag mig för att greja lite i photoshop nu innan Donja och Nikita kommer hit, så då passade jag på att redigera dessa bilder. :)
 
Fredagsmiddag
 
Lördagsmiddag

Videoupdate

Såhär brukar våra uteritter vara haha, väldigt blåsigt idag så för att höra vad vi säger behöver du nog ha högt ljud på! :)


Lördagsritt

Ska snart åka mot stallet. Har ätit frukost och tittat på senaste avsnittet av Pretty little liars, som vilken lördagsmorgon som helst. Planerna för dagen är uteritt med Amie, massa girltalk och kravlöst pass för Y, det kan ju inte skada. ;) Sedan ska kameran med också, tror vi kanske ska fota lite på en äng osv, dom bilderna dyker upp här sedan isåfall!

Efter stallet ska jag antagligen träffa lite kompisar, är väldigt träningssugen men det svider lite i plånboken, har fortfarande inte lyckats köpa mig ett tiokort/månadskort, utan kör på engångsbiljett, 150:- per gång. Aja, det löser sig nog, hörs sedan okaj? :)


Y & I


Likadana båda två

Åkte till stallet tillsammans med Amie och mockade, packade mat osv, väldigt snabbt. Mockade även i hagen och gjorde iordning Yackie och så som vanligt. Planen var dressyr i paddocken, men som jag skrev innan är jag väldigt opeppad idag, och Y var inte bättre, utan hon var slö och ville inte. Så jag gick in i stallet igen efter 15 minuter, tog av grejerna och bytte till tömkörningsgjorden, haha! När ingen av oss var speciellt taggad funkar det inte så bra för mig att rida, utan tänkte att det är bättre då att se henne från marken och att hon inte skulle behöva ha mig på ryggen då om det kändes motigt idag.

Gick i alla fall väldigt bra att tömköra, lite svårt att gröpa ur henne bara då hon gärna lägger sig inåt när man går in på volter, men annars så är jag nöjd med sessan. Amie knäppte någon bild på mig och Y innan jag satt upp så dom kommer nog upp här snart, håll utkik! Kram


Opepp

Är riktigt trött och opeppad på det mesta idag. Ska direkt till stallet efter skolan, vet inte vad jag ska göra med Y, kanske uteritt eller i alla fall rida i paddocken(?), är inte så värst taggad på det heller konstigt nog, känner mest för att gå hem och sova, eller gå ut och fota i det fina vädret! Saknar i alla fall redan Yacksan, min lillasyster red igår så nu känns det plötsligt som det var länge sedan jag såg henne hehe...

På tal om allt åker min lillasyster och min mamma till London idag, inte alls avundsjuk eller så, eller? Haha! Vi hörs senare, puss


Oj här var det tomt

Har tänkt att jag ska uppdatera "lite senare" hela dagen hehe ... Det resulterade i en väldans dålig uppdatering under dagen, sorry för det.

Har i alla fall varit i skolan och gjort allt det vanliga -vara i skolan alltså haha, på dagen, och sedan åkte jag hem till Elvira. Vi åkte sedan in till stan, tog en chai latte och gick runt och tittade i affärer. Nu är jag påväg hemåt, ska väl sätta på ett avsnitt av revenge, men först läsa igenom en engelska text och skriva ut stödord till den, vi ska presentera en grej imorgon nämligen. Ska försöka gå och lägga mig i tid med ... Har i alla fall haft en mysig dag, hur var eran? Ha de, kram


Kvällens fråga

Om ni måste välja ut en favoritbloggdesign, vilken skulle ni då välja och varför? Detta blir spännande .. ;)


Header uppdatering

Satt och pysslade med lite olika designer till folk (hann göra klart amies.blogg.se) och blev jättemotiverad på att göra lite förändringar här på bloggen, dock kom jag inte på något som var tillräckligt bra för att ersätta denna, men bytte bild i headern i alla fall. Insåg att det inte fanns en enda bild på mig i designen, men nu syns jag klart och tydligt när man klickar sig in här hehe. Hiss eller diss? 
 

Yacke får stå för morgonhälsningen


Standard @Ida


En helt okej dag

Åkte till stallet halv tolv ungefär och åkte hem tjugo i fyra. Under den tiden mockade jag en gräshage (som Y står i när det är minusgrader och på sommaren), en grushage (som Y står i när det är plusgrader och inte sommar haha) och även en box (nähä?), sedan fixade jag hennes mat och skrittade ut en kortis så hon skulle få röra lite på sig. Satte mig på vintertäcket och trots fodringen inuti gjorde det jätteont haha. Det var första, och säkert sista, gången jag satt barbacka på henne!

Efter det åkte jag då till ridsportsaffären, köpte inget men var nära på att köpa ett Hervé Godignon schabrak, dom är ju såååå snygga, men nä, skulle bara haft 20 kr kvar på kortet och det kommer jag mig inte långt med. ;) Nu har jag nyss kommit hem och tro det eller ej, jag ska titta på Revenge, ovanligt? Hehe..


På fyra ben går den som ...


Min vackra

På denna bilden ser Y inte ut som vanligt tycker jag. Hon ser liksom äldre ut, i vanliga fall skulle man aldrig gissat på att hon är såpass gammal som hon faktiskt är, men på denna bilden kan man ana det. Eller, håller ni med? En sak som i alla fall är en klassiker för Yackie är den drömska blicken, hon ser alltid så klok ut min skrutta! 

Studiedagen

Idag. Ja, vad ska jag göra? Åka till stallet, men bestämde ju att Y vilar, kanske skrittar/promenerar med henne en kortis men inget ridpass idag alltså. Efter stallet åker jag direkt till stan och möter upp Nora Lee, vi ska bara in på en ridsportsaffär och kolla lite. Min ridstövlar gick sönder i förrgår, och ännu mer igår, dragkedjan hoppa ur, och med tanke på att jag bara haft dem i kanske 1,5 år och dom inte var sådär jättebilliga så är jag ganska besviken.:( Kan verkligen inte rida utan stövlar heller, hände något när jag bröt benet så stigbyglarna blev plötsligt väldigt hala utan stövlar haha!

Gammal bild före och efter jag putsade mina stövlar inför en clear round.


Blev ridning ändå

Blir väldigt sen uppdatering nu känner jag haha, men bloggen har verkligen inte gjort som jag har velat ända sedan jag kom hem från stallet. Så har inte kunnat skriva tidigare, även om det inte var tanken att inläggen skulle komma upp såhär sent.

I alla fall bestämde jag mig för att Yackie skulle ridas idag och vila imorgon istället, så idag blev det ett dressyrpass i manegen. Det var ganska många som red så det var lite trångt men, men, det är inte hela världen. Y skötte sig i alla fall jättebra, framför allt gick hon inte mot hand någonting, och i galoppen kände jag verkligen hur jag kunde driva in henne i en helt stilla och stadig hand, behövde inte vara på henne en massa, utan drev med sitsen och fångade upp med handen och hon var avslappnad och eftergiven, gööött! Hon gick även ännu bättre på rakt spår idag, inte i någon djup form men eftergiven. Däremot var hon lite trött, därav bestämde jag mig för att hon får vila imorgon, åker till stallet och pysslar lite bara, på förmiddagen tänkte jag (har studiedag om någon lyckats missa det). ;)


Kvällsmat


Blir galen

Blogg.se samarbetar verkligen inte just nu, har försökt ladda upp bilder i en och en halv timma nu *suuuuuuuuck*

Börjar en ny vecka

Sitter just nu inne i ett klassrum och kollar på mina kompisar som dansar, vi har ett dansprojekt som vi tänkte försöka få in idag, jag kan redan danserna så det känns bra, ska bli gött att få in det så behöver man inte tänka mer på det sedan.

Efter skolan ska jag till stallet och pyssla med Yackie. Hon ska vila idag! Ska i alla fall gå på ett US möte, sedan åker jag nog hem, gör en kopp varm choklad och njuter av att vi har studiedag imorgon, ska bli sååååå skööönt!! Älskar studiedagar, känns så lyxigt. ;)


Lunch (eller middag?)



Denna dagen gick fort

Kom upp ur sängen sent imorse och drog iväg mot gymmet med Nikita kvart över två, sedan tränade vi till halv fem och nu har jag varit hemma och duschat och så där och är påväg mot en Thaimatsrestaurang där jag ska luncha med Donja och Nikita (ja, vi äter lunch när klockan är halv sex haha). Dagen har alltså passerat förbi i rekordfart, och förhoppningsvis går morgondagen i skolan lika fort. ;) Y ska förövrigt vila imorgon men jag ska nog till stallet och gå på ett möte och såklart även mocka och fixa maten till Yacksan. Vi hörs igen senare, right? ;)


Sunday

Denna dagen skulle ha spenderats på något som heter Modellab eller något, man blir typ stylad och fotad. Min kompis ville inte gå själv så jag skulle följa med, men sedan visade det sig att man var tvungen att ha med målsman så då kraschade de planerna. Istället ska jag snart (om en timma typ) dra mig mot gymmet med Nikita och ikväll ska jag hem till Nikita med Donja och mysa framför teven, gött!

Tänker inte deppa ihop för att det är skola imorgon heller, vi har nämligen studiedag på tisdag. ;)


Pizza

Efter en och en halv timmas träning på gymmet har jag hunnit duscha, beställt & hämtat pizza, ätit pizza, ätit en hel del chips (haha varför tränar jag ens?), ja och nu sitter jag i soffan framför melodifestivalen, andra chansen, tror jag haha, är inte så insatt. ;) Hur spenderar ni kvällen?
 

Fotomodell, eller?

Knäppte några bilder på Y när jag och Amie gick ut i hagen för att hämta in hästarna. Kollade inte på dom direkt utan la ner kameran och var jättenöjd eftersom jag tänkte att jag skulle ha några nya bilder till er, närmare bestämt så knäppte jag fyra bilder. Nu när jag kollade på bilderna i efterhand började jag gapskratta, min ponny vet verkligen hur man posar, håller ni inte med? ;) Tre av fyra bilder såg ut såhär alltså ↓
 

Cavaletti

Hade alltså framme bommar och lite upphöjda bommar med hjälp av sockerbitar idag när jag red. Yackie skötte sig bra, hon blev lite pigg och dragig när hon blev trött i traven, däremot i galopperna blev hon lite seg så jag fick rida på lite, men det är roligt med lite variation, right? ;) 
 
Precis som jag hade tänkt red jag ganska mycket på fyrkanten, försökte hålla henne rak och när hon stretade emot flyttade jag henne lite, i galoppen blev hon fin, blev faktiskt förvånad för just på rakt spår brukar det inte bli så bra i galopperna, i traven gick hon som jag ville under korta stunder, stretade emot, lyssnade, stretade, lyssnade, osv. Är nöjd med det ändå. Lyckades ställa igenom henne i vänstervarvet i alla fall, där hon annars gärna går lite utåtställd. Hon var jäääääääättesvettig efteråt, så torkade henne med handdukar och borstade henne noga med Magic Brush, stretchade och sedan fick hon komma ut i hagen med sin kompis igen. 
 
Nu väntar gymmet! Kram
(Yackie idag innan ridpasset)

Helgplaner

Ska rida idag med, bomserier och upphöjda bommar är planen. Ska försöka hålla henne i ett lugnt tempo över bommarna (hon gasar gärna på) och målet är att hon ska kunna trava över dom i form. Ska försöka rida på långsidorna så mycket jag kan eftersom hon gärna snedbelastar sig och stretar emot på raka spår. Även skänkelvikningar ska jag jobba med, Y slipper gärna undan det där med att korsa benen och överböjer sig istället hehe, svårt att förklara men det behöver vi träna på! Kameran är med också så förhoppningsvis kommer någon hagbild upp här senare.

Efter stallet ska jag antagligen till gymmet med Nora Lee och ikväll har jag lovat att vara hemma med min lillasyster, så vi ska väl käka och ha myskväll, gött! ;)


Blogg.se ...

... har varit konstigt under hela eftermiddagen/kvällen när man går in på mobilen. Har varken kunnat kolla andra bloggar eller min egen, men bloggar som inte använder blogg.se domänen funkade hur bra som helst. Det gjorde mig i alla fall lite omotiverad till att blogga. ;) Har i alla fall inhandlat lite nya grejer till garderoben här hemma, och så fyndade jag en mysig tjocktröja för 40 kr haha, gött! Hur var eran dag? Hänt något speciellt?


Läsarfrågan

Benskydd i hagen/inte benskydd i hagen?


Bästa dagen på veckan, right?

Fredag, fredag, fredag, fredag, yes! Idag ska jag möta upp Nora Lee efter skolan och så ska vi gå i stan lite, ta en fika med hennes pappa och gå runt och titta i affärerna. Vi pratade lite om att gå och gymma framåt kvällen men vet inte hur det blir med det, vi får se helt enkelt. ;)

Släppte ju Yackie i gräshage tillsammans med en kompis häst igår, trodde hon skulle bli jätteglad och bralla loss, men nej haha, hon rörde sig knappt ur fläcken när jag släppte henne, utan böjde bara ner nacken och betade haha, känns i alla fall gött att veta att hon kan springa runt som hon vill. Det finns till och med en liten mur att hoppa över om hon blir sugen. ;)


RSS 2.0