Hösten -mysig eller mindre mysig

Nu när hösten kommer krypandes är det jättemånga som skriver milslånga inlägg och klagar. Tänkte bara jämföra lite fördelar och nackdelar, ni får gärna säga emot/hålla med om ni vill det.

Det bästa med hösten enligt mig är de soliga dagarna, som är lite små kalla på ett mysigt sätt. Och när solen speglas i alla färgglada löv. Perfekt för foto! Speciellt i stallet ;)
Nackdelen är ju såklart att det regnar så väldans mycket, en jobbig period för dom som inte har tillgång till ridhus med andra ord! Blir pölar i hagarna, många hästar går med lera upp till knäna (just den punkten slipper vi tack vare grushagarna), mugg, mindre uteritter osv.
Men vill man se det positivt kan man ju tänka på att när man fotar blir bilderna (oftast) bättre när det har regnat, just för att färgerna blir starkare. Så regnet har sina positiva sidor också.
Gillar dessutom att vara INNE i stallet när man hör hur det smattrar på taket och hur hästarna står och tuggar, det är faktiskt bland de mysigaste som finns! Samma sak på vintern när det är riktigt kallt och man kommer in i stallet och möts av stallukten, hur underbart är inte det?

Aja, det viktiga är att man gör det bästa av det som är just nu, tycker jag personligen. Det är därför jag försöker hitta det positiva.
Men vad tycker ni? Håller ni med om att hösten i stallet kan vara mysigt eller gillar ni det inte alls? Vill veta!
Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0